Dagens Bloggtips

Mymlan är en riktig storfräsare bland bloggare och jag tror knappast någon har missat hennes. Tidigare läste jag mest i hennes privata blogg; Mymlan The Real. Mymlan är som en länk till allt som händer i bloggvärlden och är dessutom numera skribenten på Bloggvärldsbloggen. Bloggvärldsbloggen har inte varit så bra sedan Sigge. Men nu är det riktig sprutt i den igen. Missa inte:

Bloggvärldsbloggen

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens Bloggtips

 1. Hej tjejen!
  Jag har läst din blogg och tänkte höra om du är intresserad av att bli nästa veckas gästbloggare på http://www.prettyonline.se/wordpress?
  Om du är intresserad, så hör av dig med foto, personlig presentation och en länk till din blogg, så läggs informationen till i den befintliga bloggen på sajten. 🙂
  Ha en bra dag! / Maria

 2. Soulsister: 🙂

  Eva: Absolut!

  Maria: Tack för erbjudandet, men jag känner nog inte att det är rätt plats för mig att blogga om. Det finns massor av bloggare som bloggar på just det ämnet, men jag tror tyvärr inte det passar mig. Inte i nuläget i alla fall. Tack igen för erbjudandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.