Dagens Bloggtips

Gunillas blogg har jag följt sedan tidernas begynnelse, höll jag på att skriva, men i alla fall sedan första början, tror jag. Gunilla skriver om sorgen efter sin förolyckade son, men också om mycket, mycket annat. Gunillas blogg är en skön oas bland all stress, att sitta ner och läsa en stund.

Jag har tidigare intervjuat Gunilla; Intervju med Gunilla som miste sin son Rickard i en bilolycka. Jag har också skrivit och tipsat om hennes diktböcker; Boktips; Dikter om Sorg.

Men, som sagt, nu är det hennes blogg jag vill slå ett slag för:

Gunillas Blogg

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dagens Bloggtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.