Tre månader kvar…

Två kvinnor i Bakau 2004

I morgon är det tre månader kvar.   Tre månader tills jag ska resa med några av barnen till Gambia. Jag längtar varje dag. Tänker, drömmer och ser fram emot resan… Jag bara vet att det kommer att bli en fantastisk resa!

Det går inte en dag utan att jag tänker på det.

Jag förbereder så sakta det som kan förberedas. Har börjat lägga upp planer och tankar. Vi har en hel del lite ”tyngre” saker, både praktiskt och känslomässigt att ta tag i där också, så det är inte bara semester, men jag vet ändå att jag kommer att njuta av varje sekund.

Tre månader kvar… Tre ynka månader och jag längtar så jag nästan spricker!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Tre månader kvar…

 1. Det låter verkligen roligt och spännande. Förberedelserna och att få längta är ju halva nöjet med att resa tycker jag. Att ha något att se fram emot.

 2. Jag har inte läst din blogg så länge, men antagligen har du varit där innan. Låter exotisk och spännande!! Jag älskar att uppleva andra kulturer, men har tyvärr inte utnyttjat läget och rest som jag borde. Förstår att du längtar!!

 3. Låter härligt! Jag har besökt Gambia ett par gånger. Första gången bodde jag hos en gambiansk familj i Bakau (alldeles vid ett stort varuhus), det var en helt annan upplevelse än att vid senare besök bo på hotell.

  Mästertrumslagaren i Man-Njie Kunda: http://tinyurl.com/m4lk3y

 4. Låter spännande!!! Tre månader går fort!!!
  Jag tittade in lite på din sida om Gambia, läste det om att bekräfta ett barn…
  Du skriver såå fint om det o jag tänker ofta på det!!! Många vuxna ser liksom över huvudet på barnen och pratar bara med varandra!!!??? Heltokigt!!! För många år sen var jag dagmamma ett tag, hade en inskolning där mamman trodde att jag var där för att lyssna på HENNE och HENNES problem!!! Jag blir såå upprörd när jag tänker på det…Jag nonchalerade henne förstås, jag fanns ju där för barnet, men det finns ju många såna tyvärr…..
  Kram på dej!

 5. Som Gun skriver så är ju planerandet och längtan halva resan! Om tre månader ska jag avundas dig som får vara i sol och värme, medan jag är i Luleå och fryser i mörkret 🙂

 6. Pingback: Jag och Mabou mot världen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] den här gången har jag i alla fall en härlig resa och en lång semester att se fram emot. Det är nästan sex år sedan jag var där senast och då […]