Dagens Bloggtips

Inte helt överraskande har jag med Lady Dahmer i min bloggtipsserie. Jag har ju länkat till henne några gånger den senaste tiden i lite olika inlägg. Först och främst så gillar jag det mesta av det hon skriver, men jag måste också säga att jag är förtjust i hennes banbrytande vägar. Hon går sin egen väl och gör det med stolthet. Det får klara pluspoäng för mig. Lady Dahmer skriver debatter om invandrare, hon har väldigt hetsiga debatter om amning där hon ger svar på tal. Sen är det mycket vardagsinlägg och en hel del må bra. Läs gärna hennes blogg:

Lady Dahmer

Om du vill ha en snygg bloggdesign till din egen blogg, så hjälper hon gärna till för en billig penning:

Bloggdesign

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.