Skitkul

Ja, inte skit, som i skit, alltså, utan jätteroligt. Jag var inne på Bloggvärldsbloggen och hittade något roligt! Det är alltså ett nytt projekt som Ted Valentin ligger bakom. Det är alltså en söktjänst. Det som kom upp om mig är lite allmänt vad som skrivits om mig, tror jag. Jag har nu ansökt om medlemsskap och hoppas på att kunna läsa både positivt, negativt och fakta om mig själv.

Jag kommer absolut att kolla in på den här söktjänsten ibland. TESTA SJÄLV!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Skitkul

  1. Jag har också kollat det där, men är det inte egentligen det samma som man kan söka upp på Bloggportalens startsida längst upp till vänster? Där får jag till och med upp mera..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.