Dagens Bloggtips

Ludmillas blogg är en av de som ligger mig allra varmast om hjärtat. Ludmilla miste sin dotter för drygt ett år sedan, då hon begick självmord och hennes blogg berörde mig starkt från allra första början. Dels för att den är oerhört välskriven, men också för att jag kände att den på många sätt berörde mig. Ludmillas dotter hoppade framför tåget i mitt bostadsområde och barnen fick veta det hela väldigt snabbt. Jag är också särskilt intresserad av fenomenet runt unga tjejers självmordstankar, då jag själv mådde väldigt dåligt som tonåring. Denna blogg hjälpte även en nära vän när hon mådde oerhört dåligt och för det är jag Ludmilla evigt tacksam.

Jag har också tidigare intervjuat Ludmilla: Intervju med Ludmilla, vars dotter begick självmord

Jag vill varmt rekommendera denna blogg, inte bara för att den är välskriven och känslosam, men också för att den är oerhört viktig!!

Ludmillas Blogg

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Dagens Bloggtips

  1. Hej!
    Tycker det är jätte sorgligt när unga männsikor tar sitt liv. Tycker det är hemskt att något ska behöva gå så långt. Men samtidigt vet jag ju själv hur det är. Fast jag överlevde ju…

    Hoppas att allt är bra med dej!
    Kram Yrsa

  2. Vad bra bloggtips. Ska definitivt kolla in hos henne.
    Min nära släkting och min bästa vänn begick självmord som 19 åring när han håppade från taket i en 15 vånings hus. Och hur mycket jag än tänker kan jag inte förstå hur jag missade att han modde så dåligt. Man har så oerhört mycket skuldkänslor för man skulle ha kanske gjort någon om man vetat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.