Utmaningen

Gunilla har gett mig en utmaning! Jag ska beskriva hennes blogg med ett enda ord. Jag skulle vilja använda en massa ord för att beskriva hennes blogg, men eftersom man inte får det, så väljer jag ordet: Poesi

Du ska även länka till den du fick utmaningen av.

Nu skickar jag utmaningen vidare till:

Gun

Egoinas mamma

Britt

Evas Svammel

Jigartala

Soulsisters Diary

Filippa

Volym och Styrka

…och alla andra som tycker det är roligt med utmaningar!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Utmaningen

 1. Vad gulligt av dig och jag gillar denna utmaningen jättemycket, men faktum är att jag från första början har tackat nej till alla utmaningar. Egoina länkade till mig i ett tidigt skede och jag fick så många på samma gång. Hoppas du inte tar illa upp, men jag kan inte tacka ja till en, men inte till andra. (Synd, för den här utmaningen känns rolig!)

  Men skall vi skriva ett ord om din blogg här under detta inlägget, eller finns det ett annat jag inte har sett? Jag skall titta.. 😀

 2. Egoinas mamma: Inte ska du ursäkta dig för det! Jag vet att det finns bloggare som inte gillar utmaningar och de ska kännas roliga för att ha något poäng! Ha inte dåligt samvete för det, du! Visst kan du skriva ett ord i kommentarerna, om du vill, i stället! 😀

 3. Egoinas mamma: Ja, alltså: OM du gjort utmaningen så skulle du ha skrivit ett ord om min blogg i din och sedan länkat till några andra bloggare som i sin tur skulle ha skrivit något om din blogg och på så sätt för man utmaningen vidare…

 4. Pingback: Evas Svammel » En utmaning.

 5. Pingback: Evas Svammel » En utmaning.

 6. Gomorron! Min allra första utmaning kom från dig och är nu antagen. Svårt, men samtidigt lätt. När hjärnan väl hade vaknat 🙂
  Ha det bra idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] har fått en utmaning. Det är Tonårsmorsa som utmanar mig. Jag ska beskriva hennes blogg med ett enda […]

 2. […] har fått en utmaning. Det är Tonårsmorsa som utmanar mig. Jag ska beskriva hennes blogg med ett enda […]