Blackout uppträder i morgon

Binta, Mathilde och Vendela

I morgon är det Kulturnatten i Uppsala och det är mycket som händer. UNT har sammanställt ett program. Min äldsta dotters (Binta) dansgrupp Blackout kommer att ha flera uppträdanden under Kulturnatten. Om jag är rätt informerad så kommer de att köra sitt första uppträdande på Dragarbrunnstorg kl. 11.00-15.00 i morgon (Lördag) förmiddag. Tyvärr kommer jag inte att kunna vara med, då jag jobbar, men jag ska hålla tummarna för tjejerna att det går bra.

Blackout drivs just nu av Binta och Vendela. Mathilde är en ny medlem i gruppen. Det är den stadigvarande gruppkonstellationen för tillfället, men de tar även in andra dansare när de har vissa arrangemang.

Om du inte har sett dansgruppen Blackout live tidigare, så tycker jag att du ska passa på nu, när det är gratis, om du bor i Uppsala eller häromkring.

De är professionella, färgstarka, duktiga och energiska.

Vendela och Binta

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Blackout uppträder i morgon

  1. Men hur kan jag vara så dåligt uppdaterad? Hade ingen aning om att det är Kulturnatten i helgen. Själv ska jag gosa med barnbarn, men jag kanske hinner till Dragarbrunnsgatan en sväng. Skulle vara kul att se dem dansa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.