Dagens Bloggtips

Igår tipsade jag om Ludmillas blogg om hennes dotters självmord. Idag tipsar jag om en annan blogg på samma tema, fast en som inte är personlig, utan mer allmän. Så här säger beskrivningen av sidan:

”Stöd för deprimerade, information om akuthjälp för dig som bär på självmordstankar, efterlevande stöd samt information för suicidprevntion. Hur man orka leva vidare när det är som mörkast. Var man hittar hjälp när man mår som sämst. Hur man överlever när en anhörig tagit sitt liv.”

Bloggen är viktig och jag tycker den ger en bra information:

Noll Suicid

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Bloggtips

  1. Tackar så hjärtligt för att du uppmärksammar bloggen. =)

    Jag har valt att inte göra bloggen personlig för att jag inte vill att den skall missuppfattas som ett försök att göra en ”bloggkarriär” som så många vill just nu. Jag vill inte tappa fokus på ämnet. Jag har funderat på att göra den personlig med information vem jag är etc.

    Vad tycker du?

  2. Mycket viktigt att vi hjälps åt att sprida information om självmord. Tack för att du hjälper till med det Fatou!

    Idag har jag skrivit om hur livet kan upplevas från insidan av en psykiatrisk avdelning, när man är självmordsbenägen! Hoppas att så många som möjligt inser hur dåligt det fungerar på många håll… Vi måste börja protestera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.