Jai ger Binta en glädjechock!

Chockad storasyster

Binta (20) är hemma på besök. Hon kommer med lillasyster Jai ´s dator som varit på lagning, trots att den är nästan helt ny.

Binta: Alltså, jag vet inte vad som hänt, men igår sa Jai (18) att om jag åker och hämtar hennes dator, så kan jag få låna den. Jag sa att det är ju bra om jag lånar den tills jag ska till Stockholm nästa gång och då sa Jai att jag kunde låna med den till Stockholm också om jag ville, för hon behöver ingen dator och om hon behöver en, så finns det ju en stationär dator hemma som hon kan använda.

Nog för att systrarna kan vara både sams och osams i olika perioder. Men. Jag är lite smått chockad. Isa är lite chockad och Binta är i fullständig glädjechock!!

Generös mellansyster

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jai ger Binta en glädjechock!

  1. Borde du inte sätta Jais bild längst upp eftersom det var hon som var generös!;) Nu verkar det som du ger Binta all cred…
    Kram!

  2. Inte för att detta har ngt med dagens inlägg Fatou, men följer Mabous blogg eftersom jag tycker den är en frisk fläkt bland de många tillgjorda bloggar som finns. Påminner om den egna dagboken när man var yngre 🙂
    Har dock upptäckt att när man kommenterar så är det inte alltid att kommentaren syns på stället där man kommenterar, och ibland syns den inte alls. Har Mabou spindelman krafter på sin blogg så den tar bort nördiga ”tanter” som tycker han e världens lilla charmknutte? puss i pannan

  3. martina: Konstigt. Jag har ju lagt in ”kommentarsgranskning” i hans blogg, så jag kan läsa kommentarerna innan de publiceras, men vi har inte med flit tagit bort någon kommentar. Frågan är om han gjort det själv, ofrivilligt? Mycket konstigt. Vi har inte heller ”flyttat” några kommentarer. Men hojta till om problemet håller i sig. Han är för övrigt MYCKET nöjd med de som besöker honom och kommenterar och är i ständig bloggtävling med systrarna! 😀

  4. Pingback: Hon klickade mig i örat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Jai ger Binta en glädjechock! […]