Unt och Internet

Igår hade UNT en artikel som handlade om nätanvändning, kommunikation och Internet. I papperstidningen hade de med en liten ruta där jag blev tillfrågad om Internet, men på nätbilagan fick jag visst inte plats… Så här såg det ut i papperstidningen i alla fall.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Unt och Internet

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.