Dagens Bloggtips

Dagens Bloggtips består av hela fyra bloggar samtidigt. Det är mina egna barns bloggar. Den första är min äldsta dotter Bintas blogg, som heter Tonårsdotter.

Hon skriver mest om sin dans, festande med kända och okända människor och hennes i övrigt lite kringflackande liv. Extra plus för att hon på headern skrivit; ”Idol: Mamma” 😉 Binta har ganska många besökare på sin blogg, men skulle nog ha många fler om hon bloggade mer regelbundet. Nu kan hon avverka 5 inlägg på raken, när hon kommer åt en dator och sedan kan det ta flera dagar innan det kommer ett nytt inlägg. (Tillägg: Nu kan det hända att hon kommer uppdatera regelbundet i sin blogg, då hon har en dator ”på heltid”) Bintas blogg kan du besöka här:

Tonårsdotter

Min mellandotter Jainaba, 18. Hennes blogg handlar mest om hennes liv med sina kompisar, pojkvännen, en del kläder visar hon upp och så har hon med en hel del bilder, mest på sig själv och kompisar. Hitta hennes blogg här:

Jainaba

Sedan min yngsta dotter; Isatou ´s blogg. Isatou bloggar mest om musik, som är hennes största intresse. Men ibland även om kompisar och en 16-årings vardagsliv. Hennes blogg hittar du här:

Isatou

Till sist har vi då min son Mabou ´s Blogg. Han är sju år och har nyligen börjat blogga efter många och långa konflikter med mig. Hans blogg handlar mest om djur, men även om familjen, kompisar, sina fritidsintressen och annat som rör sig i en 7-årings liv. Om du vill läsa hans blogg, så hittar du den här:

Mabou ´s Blogg

Alla barnens bloggar finner du också länkar till i panelen till höger, under ”Familj”.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dagens Bloggtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.