Hon klickade mig i örat…

Nu har hennes hjälte-gloria rasat ner rejält över hela huvudet! Hon klickade mig i örat! Hon klickade telefonen i mitt öra!

När man är 18 år, så klickar man inte sin mamma i örat!

Men… what goes around-comes around! Jag har tiden på min sida…

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Hon klickade mig i örat…

  1. Tycker du ska förlåta henne för klicket när hon var så sjysst mot sin syrra häromdagen. Men jag förstår om du blev arg och sur, det skulle jag också bli faktiskt!
    Skriv mer positiva saker om Jai kanske, du skriver ju jämt om Binta och hennes dans…(alltså, inget fel i det, kul att det går bra för Binta! -men det blir mycket fokus på Binta o lite på Jai) Fast Jai kanske inte vill figurera i din blogg??
    Kram på dig! Ha en bra vecka!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.