Roligaste headern…

I väntan på att min egen header ska komma tillbaka, så måste jag utse den just nu roligaste, skönaste och coolaste headern jag funnit bland bloggar. Nämligen Surmorsan ´s! Besök henne gärna och kolla in hur sur hon är. Med den humorn har jag svårt att tro att hennes namn verkligen lever upp till blogginnehållet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Roligaste headern…

  1. Tack för det. Kul att du uppskattar min humor. Och om nån tvekar på att jag är en surmorsa så fråga mina barn… när dom är på Det humöret. 😉

    Ha en skön kväll!

  2. Haha! Underbar! Påminner jättemycket om en fruktansvärd barnbok som jag ärvde av min mamma, den heter ”Den lyckliga familjen” eller nåt liknande.Bilden kanske kommer från den boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.