Alltid på en Söndag?

Bild lånad från DENNA sida

Dagens I-landsproblem:

Hos oss tar brödet alltid slut på en Söndag, känns det som.

På Söndagar är det utplockat ur brödhyllorna på affären. Det som ligger kvar är torrt, dyrt och äckligt.

Varför tar brödet alltid slut på söndagar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Alltid på en Söndag?

  1. jag hittar inte din mejl adress så jag satsar på en kommentar! jag undrar om ni vet någon som syr in hår, i stockholm 🙂 tänkte att nån i er familj kanske vet, eftersom du har skrivet mycket om deras hår ha ha. mejla mig gärna om du vet någon 🙂 tack på förhand / joanna. din blogg e grym!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.