Dagens Bloggtips

Dagens Bloggtips är inte en, utan två bloggare, på temat Pappabloggare.

Först är det Heja Abbe & Brorsan, som jag har följt till och från ett bra tag nu. Bloggen handlar om hjärtsjuka Abbe, men också om vardag, Abbes brorsa och allt som livet själv handlar om. Bloggen är välskriven och manar till eftertanke. Jag ska inte avslöja mer nu, men för er som inte tidigare läst bloggen, så tipsar jag er om att göra det nu:

Heja Abbe och Brorsan

En annan pappablogg, som är rätt ny och som jag nyligen fick korn på, är Toni, en pappa som bloggar om sin pappaledighet. Små filmsnuttar, vardag ur en pappas synvinkel och en del annat. Mitt tips är:

330 dagar en föräldraledig pappabloggare

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens Bloggtips

 1. Tack för alla bloggtips du lämnar! En del av dem har jag aldrig varit inne hos men många är av dem som jag också följer. Heja Abbe har jag t.ex följt länge.

  Ha en bra dag!
  Kram Gunilla

 2. Hej Fatou och tack för den här fina puffen. Det är bannemig en ära. Kul att du tipsar om bloggar överhuvudtaget förresten.

  Den andra bloggen ska jag kola in närmare. Tyvärr litar jag inte på Toni. Han hade en blogg som hette Lattepappan tidigare där han hade omröstning om bästa pappablogg. Vinsten var en helg i Stockholm, med hotell och besök på Skansen. Jag tyckte det lät väldigt generöst men tänkte att han hade sponsorer. I alla fall. Jag vann, men fick aldrig något pris. Och bloggen lattepappan.se försvann. Har inte sett röken av honom förrän han dök upp i ditt tips.

  Jaja. Den nya bloggen kan ju vara bra ändå, och så noga var det inte med det där priset.

  🙂

 3. JUNITJEJ: Varsågod! Hoppas ni hittar någon egen pärla, bland alla tips, som ni vill fortsätta följa! 🙂

  Emma: Ja, kolla in deras bloggar!

  Gunilla: Ja, Abbes pappa är bra! Ha en bra dag!

  Abbes pappa: Oj, vad trist. Utlovade priser som inte delas ut, känns inte kul. Hoppas det inte sker igen i alla fall. Jag känner inte till Lattepappan, vad jag kan komma ihåg i alla fall…

  Nåja, du förtjänar puffen då din blogg är väldigt välskriven! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.