Dagens Bloggtips

Dagens Bloggtips går till Sandra. Sandra Gustafsson är en kvinna som skriver kort och kraftfullt. Hon har ett fantastiskt språk och ett eget sätt att skriva. Jag har följt Sandra från och till i flera år och hon har alltid skrivit bra, men jag tycker att hon har utvecklats väldigt mycket sedan hon börjat ge ut böcker.

Jag har skrivit en kort recension av hennes debut: Maskrosungen

Köp den eller låna den, men framför allt: LÄS DEN!! Rekommenderas varmt!

Nåja, hennes blogg finner du här:

Sandra Gustafsson Blogg

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.