Intervju med Blackout i UNT

Binta, Mathilde och Vendela i Blackout

För några dagar sedan skrev jag att jag var i Stenhagen när Bintas dansgrupp Blackout blev intervjuade av UNT. Av förklarliga skäl så kom vi också in på detta med stenkastningen, både under intervjun och efteråt när vi gick och käkade pizza mitt i Stenhagen med många ungdomar och poliser omkring oss.

Intervjun handlar både om Blackout och även om föreningen Vi vill i Stenhagen. Läs intervjun, för den är bra!

Videointervju med Binta och Vendela i Blackout:

Gå gärna med i Blackouts Facebookgrupp:

Blackout
Blackout
Marknadsför din sida också

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Intervju med Blackout i UNT

  1. Nu har jag både läst om och tittat på intervjun med Binta och hennes grupp. Vilket viktigt jobb de gör som tränare, i tider med stenkastning…

    Och sen säger jag bara Waow – vilka helt otroliga dansare! Såg klippen på Binta och Vendela när de dansade. Så imponerande!

    Kram

  2. Hej på dej vet att det var länge sedan jag kommenterade…har haft det taskigt med hälsan, börjar bli lite bättre nu dock….har vart en rätt tung tid…men jag har lyssnat mycket på musik och vilat skrivit en del…verkar ha en helande effekt på mej…..kul att se de här intervjuerna…jag önskar att jag kunde gå på reggae festival!

    Ha det så bra…gillar nya utseendet på bloggen…hel grym!!!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.