En sexuell upplevelse?

Jag ska inte överdriva nu. Jag tänkte säga att jag får en orgasm av att höra min tvätt- och diskmaskin gå för fullt. Men det är som sagt en överdrift. Choklad däremot, kan ge den effekten.

Däremot är det närmast en sexuellt upphetsande upplevelse att lyssna på tvätt- och diskmaskinerna när de är igång.

Det kan bero på att jag har någon underlig fetisch för hushållsarbete. Men kanske är det troligare att det var lite för länge sedan jag hade sex?

Fast hur sexigt är sex egentligen, när man kan få en ren tvätt och rena tallrikar?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”En sexuell upplevelse?

 1. Äntligen någon som törs skriva i klartext om denna abnorma fixering vid sex.

  En helkväll för mig är att sitta på bänken i tvättstugan, lägga upp fötterna på den uppochned vända tvättkorgen, äta en ask Aladdin och se hur klädesplaggen muntert snurrar omkring i tvättmaskinen.

  Det är vad jag kallar erotisk upplevelse!

 2. Hmmmm….Jag kan få det av att cykla ensam i skogen..men inte av tvättmaskin, men vem vet? Just nu är min trasig får se hur det blir när reparatören gjort sitt!

 3. Sv: HAHA! Jag såg faktisk ditt inlägg tidigare ikväll och lät bli att kommentera för jag tänkte att då kanske du inte såg mitt. Känns så dumt när det blir så lika, sen hade vi ju också ett inlägg om det att vara kock (du hade ”nakna kocken”) nästan samtidigt också. Men jag får sluta fjanta mig på det sättet. Till ex har jag i dag sätt 5-6 bloggar som alla bloggar om Hollywoodfruar. Lite pinsamt att det var så snarlikt ändå. Ha en bra kväll! 😀

 4. Tänk jag kommenterade på Egoinas mamma om hennes tvättmaskin.
  Nu är du inne på samma område …på mig fungerade inte tvättmaskinen förutom att tvätten blev ren och det var ju skönt bara det.
  Nej.. för mig ska det vara många tända ljus och räkor som jag går igång på… det är sååå härligt.
  Kram Ingrid

 5. Anna: Eller hur?!

  Egoinas mamma: Haha. Så kan det gå. Det händer faktiskt mig rätt ofta också att jag bloggat om något som även någon annan bloggat liknande om. Det känns som man ”snott” en idé! Men ibland snor jag ideér också, men då brukar jag alltid länka, när jag gjort det med flit, alltså! Men så kan det vara…! Keep it up!

  Ingrid: Haha… det blev nästan ett dubbelinlägg, men bara nästan. Fast den här gången var jag först. Haha… Vad tror du om tända ljus och räkor på tvättmaskinen då? 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.