Röstningen (drygt en timme kvar)

Som jag nämnde igår (eller när det var) så pågår det just nu en röstning på Familjebloggarna, där jag är med. Man ska sätta 3 poäng för den man gillar bäst och 2 poäng för den man gillar näst bäst och 1 poäng för den man gillar mest efter 2:an.

Enligt det förhandsräknade rösterna som las ut igår så kommer Lady Dahmer att vinna överlägset och det tycker jag hon är värd. Jag har själv tipsat och länkat hennes blogg flera gånger, för att jag tycker om den. (Har dock inte varit inne och räknat några röster, bara kikat in för att kolla vilka som har röstat på mig hehe) Igår när förhandsräkningen skedde, så låg jag på typ 3:e plats, eller nåt och det är ju roligt. Särskilt som det var ganska många bloggar som var nominerade. Jag tycker det var kul att få vara med, oavsett…!

Men. Många som har röstat har endast satt 3 poäng på en blogg, då man kanske inte läser någon fler. Nu när det är drygt en timme kvar av röstandet, så meddelar man i ett förtydligande att endast de som röstat på tre bloggar kommer att räknas. (Jag är inte helt med på skillnaden, eftersom den mest populära bloggen ändå får mest poäng, men, men, det är reglerna, eller tänker jag fel nu? Blir det orättvist om man bara röstar på en blogg när alla bloggläsare har möjlighet att rösta?)
Det visar sig också att någon har fuskat genom att rösta flera gånger från samma IP-nummer…

Nåja, om du vet med dig att du röstat på mig eller någon annan och bara röstat på en av oss, så vet du nu att den rösten inte kommer att räknas.

Hur som helst så är jag väldigt glad över er som har röstat på mig! Varmt tack till er alla!

Om du inte har röstat så går det att göra det till klockan 18.00 idag Onsdag! Rösta kan du göra HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Röstningen (drygt en timme kvar)

  1. Det är så svårt att göra sånna här grejer, för det finns alltid någon som skall påpeka och klaga. Men nu är listan som den är iaf och vi anser att den är bra.

    Grattis iaf, du kom på plats nr 2 🙂

    Mvh Familjebloggarna.se

  2. familjebloggarna.se: Jag förstår det. Ja, jag är jättenöjd med min andraplats!! TACK! Inte heller för att det gjort någon skillnad för mig, men inte hade det väl (egentligen) spelat någon roll om man bara röstade på en. Eller? Tänker jag fel nu. Om jag orkade så skulle jag sätta mig och räkna, haha… Jo, jag såg att det kom in kommentarer om det ena och det andra… Men vad bra att ni plockade bort ”fusket” i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.