Dagens Skitjobb

Totalt oglamoröst. Totalt värdelöst. Äckligt. Jag har rensat toaletten från ett stopp. Behöver jag säga att jag avskyr just den sysslan? Behöver jag säga att ingen annan i mitt hem tar på sig den sysslan frivilligt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens Skitjobb

  1. Jaha du har också roat dig med badrumsarbete idag! Själv har jag rensat avloppet under badkaret ikväll, inte heller någon höjdare! Sex långhåriga människor i familjen, inte alltid trevligt…

  2. Sånt där är ju skitmysigt. Eeh. Min pojkvän fick äran att fixa stoppet i duschen för några månader sedan. Han gjorde ungefär 40 hulkningar och ingen av oss kunde andas med näsan. Sånt där med avlopp är ju verkligen underbart. Eeh. *tummen upp*

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.