Dagens Skitjobb

Totalt oglamoröst. Totalt värdelöst. Äckligt. Jag har rensat toaletten från ett stopp. Behöver jag säga att jag avskyr just den sysslan? Behöver jag säga att ingen annan i mitt hem tar på sig den sysslan frivilligt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens Skitjobb

  1. Jaha du har också roat dig med badrumsarbete idag! Själv har jag rensat avloppet under badkaret ikväll, inte heller någon höjdare! Sex långhåriga människor i familjen, inte alltid trevligt…

  2. Sånt där är ju skitmysigt. Eeh. Min pojkvän fick äran att fixa stoppet i duschen för några månader sedan. Han gjorde ungefär 40 hulkningar och ingen av oss kunde andas med näsan. Sånt där med avlopp är ju verkligen underbart. Eeh. *tummen upp*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.