Boktips: Den du inte ser

Jag har nu läst klart boken Den du inte ser av Mari Jungstedt. Boken var verkligen spännande och nu har jag läst (lyssnat) på några av Mari Jungstedts böcker och jag blir allt mer förtjust i dem.

Att det är just Katarina Ewerlöf som är uppläsare gör böckerna än mer intressanta för mig, eftersom hon är min absoluta favorituppläsare! Beskrivning av boken och små recensioner kan du läsa HÄR!

Till er som inte lyssnat på ljudböcker tidigare och som är tveksamma. Prova. Ligg ner och slappna av och lyssna. Det är en härlig upplevelse!

Boken får fyra av fem Tonårsmorsor av mig!

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Fler boktips och inspiration om böcker kan du få på Boktipset!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

Uppdaterat: Upptäckte precis att Mari Jungstedt är med i en intervju i Aftonbladet idag, passande nog!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Boktips: Den du inte ser

 1. Jag tyckte också mycket om boken! Men se helst INTE filmatiseringen!!! Jag såg den i söndags kväll och blev helt förfärad över hur man kan förstöra något så bra och få det att bli så dåligt! Har hört att det är många med mig som tycker likadant. Det är en svensk-tysk produktion, så allt är dubbat. Historien i sig känns klen, personerna är inte alls karismatiska (trots bra skådespelare). Det blev en hemsk besvikelse att se den filmen! Inte ens titeln behöll de! Boken ”Den du inte ser” blev plötsligt ”Kommisarien och havet”….

 2. Katarina Ewerlöf tycker jag är den bästa uppläsaren. Håller med om att det är en upplevelse att lyssna på böcker.

  Har den förmånen att jag kan lyssna när jag jobbar. Inte jämt, beror lite på vad jag gör. Jobbar på verkstad. Har t o m glömt bort att gå hem för att jag varit så inne i en bok.

  Jag har som jag tidigare nämt storytel i mobilen. Just nu lyssnar jag på Alkemisten av Paulo Cohello.

  Ha en trevlig helg tonårsmorsan!

  //Gerd

 3. Jag har läst alla hennes böcker utom den senaste. Hos oss i Luleå kan man låna hem böckera till datorn hemma (utan att behöva gå till Biblioteket). Du loggar in och får boken streamad till din dator! Helt underbart! Du lyssnar så länge du vill och när du loggar in nästa gång kommer datorn ihåg var du slutade och du fortsätter lyssna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.