Final på Kryssning

Binta och Vendela på tävlingen i National DancehallQueen 2008. Binta tog guld och Vendela silver

Jag skrev för ett tag sedan om att både Binta och hennes danskompis Vendela gick vidare till final i Reggaeton-SM, var för sig, eftersom båda tävlade singel. Nu är det snart dags för slutfinalen. Den 25/9 kommer de att tävla i finalen på en Kryssning med Siljaline! Kryssning Fiesta Latina.

Vi får se om tjejerna har någon chans i finalen, men jag tycker det är toppen att de kommit så här långt. Särskilt som ingen av dem tidigare dansat Reggaeton, utan de kör ju mest Dancehall, med lite blandade influenser!

Tyvärr kommer jag inte att kunna vara med, men jag lovar att jag ska hålla varenda tumme jag har för tjejerna!

Så här såg det i alla fall ut i semifinalen, som gick av stapeln på La Isla i Stockholm:

Binta och Vendela dansar normalt i dansgruppen Blackout!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Final på Kryssning

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.