Bloggserien om bloggtips…

Nu har jag avslutat serien med bloggtipsen, men här kommer en sammanfattning av alla bloggtips jag haft med i serien:

23/8 Dagens Bloggtips – Min nya Bloggserie

24/8 Emelies Godsaker

25/8 Vendettanbettan

26/8 Jinge

27/8 Jigartala

28/8 Evas Svammel

29/8 Volym och Styrka – vill, kan och SKA

30/8 Soulsisters Diary

31/8 Hörni

1/9 Trollhare

2/9 Aminata

3/9 Blackout

4/9 Mymlan The Real och Bloggvärldsbloggen

5/9 Britts Betraktelser

6/9 Gunillas Blogg

7/9 Lady Dahmer

8/9 Lisa Magnusson

9/9 Magnus Callmyrs blogg

10/9 Ludmillas Blogg

11/9 Noll Suicid

12/9 Tonårsdotter, Jainaba, Isatou, Mabou (Mina fyra barns bloggar)

13/9 Tema: Pappabloggare; Heja Abbe & Brorsan och 330 dagar en föräldraledig pappabloggare

14/9 Sandra Gustafsson

15/9 Sidney the Singer

16/9 Lilla Karin

17/9 Cel ´Dara

18/9 Honungspojken

19/9 Svarten

Jag vill i detta avslutningsinlägg också ge alla mina läsare chansen att få lämna sitt eget lilla bloggtips. Skriv ett enda, eller lista dina 3, 5 eller 10 favoritbloggar. Kanske vill du helt enkelt tipsa om din egen? Jag hoppas att några av er har funnit några nya guldkorn i alla fall.

Jag hoppas ingen blir besviken över att ni inte var med på listan. Tänk på att det finns så många tusentals bloggar, att det är svårt att bara välja ut ett fåtal. Anledningen till att jag ändå ville ha med en sån här tipslista är för att lyfta fram bloggar som jag tycker är läsvärda, dock har jag massor av andra bloggar jag läser och jag önskar jag kunde lägga in dem alla i en lista. Dock är risken att ingen skulle orka läsa den och dessutom skulle det ta evigheters evigheter att skriva den…

Till er alla: Tack för att ni bloggar och delar med er av era liv eller tankar och åsikter. Keep it up!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Bloggserien om bloggtips…

 1. Svarten: Roligt att du uppskattade det. Jag tycker din blogg är klart läsvärd!!

  Gun: Toppen! Keep it up!

  Ludmilla: Ingen orsak, bara kul att få lämna lite andra bloggtips!

  Soulsister: Tack för fina ord! Kram!

  sarah och Yvonne: Vad lustigt att ni tipsar om just dessa två bloggar, för jag gillar dem båda och de låg nära till hands att ha med i mina tips, men jag backade på att jag inte tyckte att jag hade läst tillräckligt mycket av dem själv, för att ge ett mer sammantaget omdöme av dem!

 2. Jag följer Lotten slaviskt i perioder! Började med det redan innan det var en ”riktig blogg”. Då gick det inte att kommentera, utan man fick skicka mail till henne om man ville säga något. Sen bor vi i samma stad, så lite lokalpatriot måste man ju vara! 😉

 3. Måste ju såklart börja med att rekommendera mig själv. Jag skriver om min vardag som sjukskriven och hur jag kämpar mot sjukdomen SLE. Blir en hel del om mina hundar och min kärlek till fästmannen och till shopping 😉 http://www.prinsessansliv.blogg.se

  Sedan vill jag rekommendera en blogg som skriver om sitt liv som mamma till 8 barn. Supermysig blogg
  Supermom http://www.mimia.blogg.se

  En annan läsvärd blogg är skriven av en svensk tjej som bor i London. Bloggen handlar om hennes vardagsliv men även till viss del om hur hon kämpar för att förändra sitt liv till det bättre http://www.inlalaland.blogg.se

  Läs även Georges blogg. Han var med i dokumentärserien ”himlen kan vänta” bloggen handlar om hans kamp mot sin dödliga cancer.
  http://georgeschottl.wordpress.com/

 4. Pingback: Sen sammanfattning av 2009 Del 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Jag hade en serie om Bloggtips […]