Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Tro det eller ej…

  1. Det var ju onekligen oväntat! Speciellt som jag inte ens tänkt på att de har handfat där. Kanske mest beroende på att de ställe jag tänker på i samband med Sibylla är en gammaldags kiosk så man kan inte ens gå in och äta där.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.