När barnen är borta, dansar mamma på bordet…

Damma mattor är helt okej när man har en skön helg att se fram emot…

Det verkar som om jag blir barnfri i helgen. Min ambition är ju att vara barnfri en helg i månaden. Jag kan säga att det är en ambition jag inte alls har lyckats efterleva de senaste månaderna. För drygt 3 månader sedan hade jag min senaste barnfria helg, men den hade jag nog nästan kunnat vara utan, för så mycket svordomar, ilska, tårar och kraftansträngning som krävdes av mig då, har mitt hem sällan skådat!

Men nu, (peppar, peppar) verkar det som om under är på väg att ske.

Just nu städar och gnider jag av ren och skär lycka och glädje.

Jag älskar mina barn. Alla fyra. Helt förbehållslöst. Dygnet runt. Alla dagar på året. Mer än något annat!!

Men. Jag älskar mig själv och livet nästan lika mycket, när jag fått en andnings-paus ibland. Så är det bara. Så i helgen när barnen är borta, finns det risk att morsan kommer att dansa på bordet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”När barnen är borta, dansar mamma på bordet…

 1. Jag förstår precis hur du känner. Jag håller fortfarande på att återhämta mig efter småbarnsåren och då är min yngsta 20 år och de äldre har flyttat för flera år sedan:D
  Men man skulle aldrig vilja vara utom dem såklart!

 2. Vilken HÄRLIG helg du har framför dej…..NJUT!!!!! Jag själv ser fram emot att min lilla pojk (hmmmm,lilla…) kommer hem på besök i helgen o det ska bli såååå mysigt!
  Visst e de så med barnen – vi älskar dom över allt annat! Men jag måste erkänna att det är skönt att dom flyttat…=O)
  KRAM!

 3. Det låter såååå skönt! Visst älskar man sina telningar, men det behöver inte utesluta att det krävs påfyllning av egentid för att orka med vardagen. Njuuuut av friheten! Och skaka loss både på bord o annat 😀

 4. Pingback: Helgen i bilder Del: 3 Bubbelbad och Kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Jag brukar ju alltid ha helt renstädat när jag är barnfri, eftersom jag annars ägnar mina barnfria helger till det, i stället för att ladda batterierna! Nu skulle jag dessutom få besök av Mr. Hemlig och för att kunna slappna av och ägna mig åt min bäjbi, så ville jag ha renstädat innan han kom. […]