Dockteater

Mabou (7) har sina kreativa stunder. Härom dagen hade han dockteater för mig, med egenhändigt gjorda pappersdockor. Fast han ville inte kalla det dockteater, han kallade det för bio i stället. Lite spännande var det i alla fall.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Dockteater

  1. Yvonne: Ja, det var riktigt spännande bio! 🙂

    Jesper: Hoppas du inser att din kommentar är både kränkande, rasistisk och väldigt hotfull mot ett barn! What goes around-comes around! Jag beklagar ditt tragiska tillstånd av att vara en fullständig idiot!!

  2. Inna: Ja, han är kreativ som bara den. Alla skulle ha en liten Mabou där hemma…!

    Ludmilla: Ja, helt klart omodernt, men så mycket mer originellt än bio! 🙂

    Jesper: Du tycker inte det är hotfullt att önska att en 7-årig pojke blir skjuten? Och vem menar du skulle ha flytt fältet?

  3. 7 år är en härlig ålder, när självförtroendet och kreativiteten är på topp och de får massor av inspiration i skolan, som fortfarande oftast upplevs som jätterolig. TÄNK om Mabou kunde få lov att leva kvar i det lyckliga tillståndet? Nobelpriset till den/dem som lyckas reformera den svenska grundskolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.