Dockteater

Mabou (7) har sina kreativa stunder. Härom dagen hade han dockteater för mig, med egenhändigt gjorda pappersdockor. Fast han ville inte kalla det dockteater, han kallade det för bio i stället. Lite spännande var det i alla fall.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Dockteater

  1. Yvonne: Ja, det var riktigt spännande bio! 🙂

    Jesper: Hoppas du inser att din kommentar är både kränkande, rasistisk och väldigt hotfull mot ett barn! What goes around-comes around! Jag beklagar ditt tragiska tillstånd av att vara en fullständig idiot!!

  2. Inna: Ja, han är kreativ som bara den. Alla skulle ha en liten Mabou där hemma…!

    Ludmilla: Ja, helt klart omodernt, men så mycket mer originellt än bio! 🙂

    Jesper: Du tycker inte det är hotfullt att önska att en 7-årig pojke blir skjuten? Och vem menar du skulle ha flytt fältet?

  3. 7 år är en härlig ålder, när självförtroendet och kreativiteten är på topp och de får massor av inspiration i skolan, som fortfarande oftast upplevs som jätterolig. TÄNK om Mabou kunde få lov att leva kvar i det lyckliga tillståndet? Nobelpriset till den/dem som lyckas reformera den svenska grundskolan!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.