Boktips: Edward Finnigans upprättelse

Jag har lyssnat klart på Edward Finnigans upprättelse, av Roslund & Hellström och det första som kommer ur mig är: WOOOW!! Jag har tjatat ett tag på att jag inte är så mycket för deckare, men nu är jag nästan beredd att omvärdera de uttalandena. När jag lyssnade klart på de sista orden av ljudboken Edward Finnigans upprättelse, så undslapp mig spontant: Wooow, vilken jäkla bok!

Klart en av de bästa böcker jag läst eller lyssnat på, på länge…!! HÄR kan du läsa lite om handlingen i boken. Bakgrunden till boken. Boken ställer tankar och åsikter runt dödsstraff på sin spets och det gillar jag!! Snacka om att boken får en att fundera ett par varv extra runt just dödsstraffsfrågan!

Boken får utan tvekan fem Tonårsmorsor av fem möjliga!!

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

LÄS, LÄS, LÄS!!

Fler boktips och inspiration om böcker kan du få på Boktipset!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Boktips: Edward Finnigans upprättelse

 1. Håller med dig! Har också läst den och alla de andra böckerna av Roslund och Hellström.
  Ha en bra helg!!
  Kram Gullan

 2. Jag har läst alla deras böcker utom den senaste och alla böckerna väcker tankar.
  Tankar som dras till sin spets.
  Det går liksom inte låta bli att tänka och nästan rannsaka sig själv runt de frågor som deras böcker väcker.

 3. Pingback: Konsekvensen av dödsstraff är avrättningar | Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] En ljudbok som handlar om just dödsstraff och som jag rekommenderar varmt, är DENNA! […]