Manifestation för Björn Söderberg

Idag, den 12/10-09 är det 10 år sedan Björn Söderberg sköts till döds utanför sin bostad. Det kommer att vara många manifestationer för honom idag, i olika städer runt om i Sverige. Bloggaren Svensson skriver om det HÄR med platser och tider.

Det är inte bara en manifestation för Björn, utan även en manifestation mot rasism och nazism och på samma gång är det en manifestation för Civilkurage! Glöm inte att du även kan Blogga mot Rasism!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Manifestation för Björn Söderberg

  1. Pingback: Vi vet « MATONA

  2. Pingback: Sammanfattning på Antirasist-temat

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Vi vet « MATONA skriver:

    […] Socialism.nu, Facebook,   Socialistiska Partiet, Svensson, Robert Hårdh, Tonårsmorsa, dr Ebellsten, Min fåtölj, Marlene, Anna Wester, Xarta Sutsubor, Cappuccinosocialisten, Forening […]

  2. […] Manifestation för Björn Söderberg […]