Nomineringar till 50plusbloggare

Nu är det dags att börja utse nominerade till 50plusbloggare. I det här läget kan alla nominera en 50plusbloggare. Det kan du göra HÄR! Eftersom jag sitter med i panelen så behöver jag lite heta tips. Dessa är kategorierna man kan nominera i:

Personligt

Kultur/Fritid

Samhälle/Politik

Övrigt

Daxbloggare (bloggare på dax egen bloggportal)

Så här skriver man på Daxbloggen:

”Det finns bara ett enda kriterium för att få vara med i vår tävling. Du som tävlar ska ha fyllt 50 eller fylla under 2009. I övrigt är det fritt fram!”

Har du några tips att ge mig? Vilka bloggare läser du som är 50+?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Nomineringar till 50plusbloggare

 1. Taskigt läge……jag är ju ”bara” 42.
  Annars skulle jag så klart ha nominerat mig själv.
  😉

  Lite svårt är det allt.
  Jag läser en hel del bloggar men det är inte alls alla gånger som jag har koll på bloggarens ålder.

 2. Klurigt det där. Flertalet av dem vars bloggar jag läser ligger under 50. Hur hårt håller ni på reglerna? Är gränsen töjbar? Själv fyller jag ju 50 i februari…. Väldigt nära!!! I så fall nominerar jag mig själv.

  Kram Gunilla

  (Gunillas Blogg)

 3. @Gunilla,
  Vi får hoppas att vi blir nominerade nästa år!:-) Jag fyller i januari.

  Hahaaa, Fatou, du vet vad jag tycker om så ´nt här…:-)

 4. Svarten: Du får blogga på några år till, så ska du se att du blir nominerad… 🙂

  Pillargontanten: Tack för tipset! Det ska jag genast kolla närmare på!

  Vb: Toppen! Ska kolla in…!

  Eva: Nej, det är samma med mig. Jag har ingen aning om folks åldrar. Tänk om man skulle nominera någon som man tror är över 50 och så visar det sig att den är yngre. Då är man väl fördömd för resten av livet i bloggvärlden… Haha…

  Gunilla: Det står ganska klart att man ska ha fyllt eller komma att fylla 50 under 2009 (eller äldre, så klart), men det är bra att ha i åtanke för nästa år!

  Vb: Javisst! Nu har jag två självklara att nominera nästa år. Haha… Med eller mot er vilja! 😉

 5. Min egen far har en blogg, men har inte skrivit sen början av året , http://vansterboras.se/tommy/. Under kategorin samhälle/politik, den handlar mest om klimatkampen men lite om Borås och om sport också.
  En annan blogg om lokalpolitik är http://lennart.vansterboras.se/. Den uppdateras betydligt oftare. Det lokala perspektivet är kanske mest intressant för lokabefolkningen men Movallsbloggen http://www.alba.nu/motvallsbloggen/ skriver om rikspolitik, vet inte ålder men hon tog fil.kand 1972 så hon borde vara 50 plus. Bara vänsterbloggar, sån är jag. Hoppas du hittar några fler, verkar mest vara tonåringar som skriver blogg. Lite tråkigt för många ”äldre” har säkert mer att komma med, men många medelålders vet inte ens vad en blogg är.

 6. Pingback: Tack för hjälpen!

 7. Pingback: Dax att rösta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] delen om skolavgifter Senaste kommentarer Tonårsmorsa om Nomineringar till 50plusbloggareEn liten hyllning till min mellandotter! om Intervju med Katarina om IVF och bröstcancerEn liten […]

 2. Dax att rösta skriver:

  […] skrev för ett tag sedan om att jag sitter med i panelen för Dax-bloggarnas bloggtävling. I första vändan fick alla nominera de bloggar (kravet var att bloggaren är 50+) man tyckte om, […]