Binta vann-igen!!

2009, Binta ´s dansår?

Är det något min äldsta dotter Binta har, så är det talang för att dansa! Hon är verkligen jätteduktig och 2009 verkar vara hennes dansår! Det är bara ett par veckor sedan hon vann reggaeton-SM och i helgen vann hon en lite mindre dancehall-tävling på en nattklubb i Stockholm.

Massor av GRATTIS till min dotter som know how to move her body! ♥

Videoklippet från SM-finalen, tyvärr är kvalitén på ljudet hemskt!

Videoklippet är från en träning med Blackout, nyligen

Binta var hem hit en stund i helgen, då mormor var på besök. De hade haft en rolig dansträning och var ganska utpumpade, men de hann ändå flytta vardagsrumsbordet och hålla lite mer dansträning här hemma i vardagsrummet!

Binta har verkligen haft flyt med dansen det här året, särskilt nu, det senaste halvåret. Dels har hon fått dansa på uppvisningar som hon väldigt gärna ville (bland annat Ung 08-festivalen 2009 och även URF 2009) och dels har hon vunnit de tävlingar hon tävlat i (alla tror jag, om jag inte minns helt fel nu…?) och dessutom får hon konstant nya, intressanta erbjudanden. Två av dem är utlandserbjudanden och det ena har hon redan tackat nej till, men det andra lutar det åt att hon kommer tacka ja till om det är tillräckligt bra och inte krockar med andra grejer. Hon är också eftertraktad som dansinstruktör/tränare på flera dansskolor både i Stockholm och i Uppsala och hon jobbar redan för två dansskolor. Hon var också med och grundade den nya dansgruppen Blackout, som de startade upp i slutet av sommaren. Hon var också med och avvecklade den förra gruppen Zumbas, då tjejerna kände sig ”färdiga” med den gruppen! Ja, det är mycket som händer för henne inom dansen och det är ju roligt när man får uppskattning för något man sliter väldigt hårt med att förbättra och utveckla. Binta sliter många timmar i olika danssalar varje vecka och jag är glad att hon får lite lön för mödan i form av vinster i tävlingar och nya erbjudanden och jag är naturligtvis hennes största och trognaste fan!

Where there ´s a will-there ´s always a way!

Om du vill lära dig att dansa med Binta, så läs DETTA!!

Blackout
Blackout

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Binta vann-igen!!

  1. Men det måste ju vara hur kul som helst för Binta! Ser verkligen ut att vara hennes dansår, och förhoppningsvis fortsätter det i samma stil! Det måste vara jätteroligt att se att all träning verkligen ger resultat och att hon får hålla på med något som hon brinner för.
    Kan också tänka mig hur stolt du måste vara över din dotter, eller förresten, ni måste vara jättestolta hela familjen!! Själv hade jag inte hört talas om någon av dansstilarna innan jag började läsa din blogg mer frekvent.

  2. Grattis till Binta! Vad roligt för henne att det går så bra med dansen! Förstår att du är en stolt mamma och att du gläds med henne.

  3. Grattis och grattis till den stolta modern, som gav henne självkänslan och tryggheten att gå efter och ge sig på sin dröm!!!

    Hoppas att resten av klanen mår bäst också!

    Finfint! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.