Boktips; Skuggan i Vattnet

Jag har lyssnat klart på ljudboken; Skuggan i Vattnet av Inger Frimansson. Delar av boken är bra, men tyvärr föll jag inte så mycket för just den här boken. Boken vann ”Bästa Svenska Kriminalroman 2005” och jag undrar lite varför? Jag tyckte boken var lite svår att komma in i och kanske det delvis är därför jag inte ger boken ett så högt betyg?

Delar av boken gör att det ”lyser upp” en del av de bitar som jag fann mindre bra. Jag har ju skrivit många gånger nu att jag normalt inte är så förtjust i deckare, men sanningen är att jag nu har läst många väldigt bra deckare och kriminalromaner den senaste tiden. Så bra att jag fått omvärdera min negativa uppfattning om just deckare och kriminalromaner. Men, som sagt, denna bok blev inte en av dem…

Jag ger boken ett så pass lågt betyg som två tonårsmorsor.

Ã… andra sidan kan man kanske inte ha så höga krav, mina två senaste böcker jag har läst, fick ju fem tonårsmorsor var!! Alla böcker passar helt enkelt inte alla personer.

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Fler boktips och inspiration om böcker kan du få på Boktipset!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Boktips; Skuggan i Vattnet

  1. Hm, jag som gillar deckare då… kan meddela att hennes böcker har jag mer än svårt för… någon har jag nog lyssnat på – men läst, näää… jag tror inte det har fungerat alls.
    Må så grankott…
    jo, det ÄR skillnad på att lyssna o läsa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.