Bloggtips

Angående mitt tema om antirasism, så följer även diskussionen om slöjans vara eller icke vara i diskussionens efterdyningar. Jag vill tipsa er om att läsa Maria som i Sången ´s inlägg i frågan: Vad ska räknas som diskriminering?

Jag kommer ytterligare att förlänga denna tema-vecka något. Den kommer att hålla i sig till och med nu på Söndag och kommer inte att förlängas ytterligare efter det, men antirasism är ju, som ni som följer min blogg, medvetna om, ett ständigt närvarande tema i min blogg.

Jag har tidigare gett min syn på min åsikt runt slöjans vara eller icke vara:

Slöja provocerar när våra fördomar inte kan besannas

Men, som sagt, läs Maria som i Sången ´s inlägg: Vad räknas som diskriminering?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Bloggtips

 1. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5963680.ab

  Det här gjorde mig ledsen.

  Posten tänker göra upp i godo med killen, troligen får han väl ekonomisk kompensation.
  Men jag tycker att man ska kräva att posten gör en intern utredning och tar reda på vem av sin anställda det var som skrev det här.
  För det berör inte bara den drabbade killen , utan alla svenskar med utländskt klingande namn.

  (Jag har själv jobbat med att skicka ut försändelser från en statlig myndighet och vet att han/hon har inte följt PUL-lagen.)

  Tack för att du finns och tar upp rasismen i din blogg.

 2. SV: Bra gener antar jag, deras mamma är otroligt söt 😀
  Hur är det med dig?
  Addade dig på Twitter idag, ska bli roligt att följa dig där också 😀

 3. Pingback: Hijab klädstil kontra kroppsfixering « En dag i taget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] ämnet slöja i bloggvärlden, funderat, reflekterat – vad tycker jag? Ã…terigen är det hos tonårsmorsan jag hittat länkar o reflektioner som jag sedan tittat vidare på, hon har tidigare tagit upp […]