Dagens Radiokåseri: En liten kille som snackar som en stor

Idag sändes ännu ett kåseri. Jag måste säga att det känns allt mer bekvämt att prata i radion och jag känner dessutom att jag mer och mer börjat ”tänka kåseri” i min vardag. Tidigare tänkte jag blogg och skrev sedan om texterna för att de ska passa radion. Så funkar det inte längre.

Dagens kåseri blev jag väldigt nöjd med. Det är inte alltid det känns lika klockrent, men idag kändes det helt okej.

Dagens Kåseri heter:

En liten kille som snackar som en stor (direktlänk)

En del av mina tidigare kåserier kan du lyssna på HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Radiokåseri: En liten kille som snackar som en stor

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.