Tack för hjälpen!

Trots att jag vann fjolårets Stora Bloggpriset, så anser jag ändå att det är svårt att tävla i bloggning, dessutom finns det ju så oerhört många bra. Men jag tycker ändå det är roligt när välskrivna bloggar lyftas fram och ofta så har vinnande bloggar väldigt hög kvalité och det tycker jag om. Det märks när folk lägger ner tid och engagemang på sina bloggar och det tror jag var ett genomgående tema på fjolårets vinnare! Jag hoppas även det blir påtagligt i år!

Jag skrev för ett tag sedan om att det var dags att nominera bloggare för 50 plus. Era tips till mig var till väldigt bra hjälp!! Varmt tack!

Men glöm inte att ni alla kan gå in och nominera era favoritbloggare som är 50 +!! Det kan du göra HÄR!

Bloggpanelen för Stora Bloggpriset är också färdig nu och det ska bli jättekul att få vara med och nominera där också. Det finns så ofantligt många bra bloggar att välja mellan bara!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Tack för hjälpen!

 1. Pingback: Ã…terigen medlem bloggpanelen för Stora Bloggpriset | Svensson

 2. Pingback: Återigen medlem bloggpanelen för Stora Bloggpriset | Svensson

 3. Så många saker jag vill kommentera här…
  Så fin dotter – så fina barn du har!!
  Ja, kärleken till barnen är något alldeles speciellt!
  Men – är det ett helt år sedan?? Hur är det möjligt
  Cancer – den jävla sjukdomen….. 🙁
  Ungefär så… tänkte jag när jag läste hos dig idag!
  Ha en jättefin helg!!!

 4. Pingback: Glad och stolt över att vara med i juryn för Stora Bloggpriset! « Kent Persson (m) blogg

 5. Att du vann är inte konstigt 🙂 Du är duktig på att skriva o att läsa din blogg gör en bara glad. Det är intressant att de har sådana här tävlingar om bäst bloggar. Man har möjlighet att hitta läsvärda bloggar som man inte har visst om innan.
  Ha en fin kväll!

 6. Bloggtoppen.se verkar inte bry sig om att läsa mail.
  Så jag föreslår att din dotter lr vem det nu är tar bort sin blogg därifrån.Känns det inte fel att ta plats där ni inte hör hemma?Ofrivilligt lr inte så är det ändå erat beslut att låta bloggen vara kvar.

 7. Katinka på http://www.farmorsbloggen.se: Konstigt för jag nominerade själv igår och jag fick ett mail om att nomineringstiden hade förlängts. Kolla igen, det kanske var något tillfälligt?

  Tizzel: Tack! Ja, säga vad man vill om mammor, men vi är ju inte direkt objektiva i vår bedömning av våra barn. Haha… Tack för dina ord, ja, cancer är en jävul!

  Lisa: Varmt tack, men jag ska nog erkänna att ingen var så förvånad som mig när jag vann! 🙂 Ja, jag tycker också om att hitta nya, läsvärda bloggar!

  Classe: Nej, de verkar inte göra det och bloggen är borttagen, men du verkar bry dig alldeles för mycket. Klart det inte känns fel, när jag/vi inte gjort något fel. Jag kan inte styra alla blogglistors maskinerier eller ansvara för dem och har samma rätt att vara registrerad som någon annan! För din kännedom så genererade felräkningarna på bloggtoppen HELA 6-10 besökare per dygn…! (Dö inte av avund nu!!) Men jag har ett förslag till dig också: Get a Life!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Tonårsmorsa, ModerataKarameller, älskade dumburk, Läs även andra bloggares åsikter om Stora Bloggpriset, […]

 2. […] Tonårsmorsa, ModerataKarameller, älskade dumburk, Läs även andra bloggares åsikter om Stora Bloggpriset, […]

 3. […] Enligt min humla  och Johan Norberg  och Mark Klamberg  och MinaModerataKarameller  och Tonårsmorsan  och Nikke index  och Scaber Nestor  och […]