Nunnan Nadya med sina ”ungdjävlar”

Visst inser jag att det är mycket som man INTE kan skratta åt, när det gäller 14-barns mamman Nadya och hennes öde. Men den här Halloween-bilden fick mig ändå att skratta.

Man måste kunna skratta ibland också! 🙂

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Nunnan Nadya med sina ”ungdjävlar”

  1. Ã…h fy fan, på nåt sätt hoppas man ju att det är ett skämt. Jag har svårt att dela upp tiden på ett bra sätt med två barn, kan inte ens fantisera hur det skulle vara att ha 14 ungar att fördela tiden på…

  2. Fast hon är ju tragisk denna kvinna…

    Jag önskar jag också kunde skratta för som du säger så ska man ju kunna skratta åt eländet. Det är tror jag ett bättre sätt att bearbeta än att älta och förfasas. Annars orkar man inte. Det finns så mycket att förfasa sig över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.