En kusin

Min mamma har en kompis från Somalia. Jag har skrivit om henne tidigare. Min mammas kompis brukar få besök av en manlig vän, men min mamma har länge haft på känn att det är mer än en vän…

Hennes kompis fortsätter att neka till detta och hävdar att det är en ”kusin”. Vad som gör min mamma ännu mer övertygad är att ungefär hälften av gångerna den här ”kusinen” hälsar på henne, så är inte hennes barn hemma. Kompisen fortsätter att neka.

Efter mycket tjat så har väl kompisen mer eller mindre ”erkänt” att det kanske inte är en ”kusin” utan något mer. Hon förklarade för min mamma att ”Bland Somalier så kan man inte ha en pojkvän, så då får man ha en kusin”.

Så en dag när min mamma träffade sin vän så satt de och pratade om mig.

Mammas kompis: Förresten! Är din dotter gift?

Min mamma: Nej, hon är inte gift, men hon har en ”kusin”…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”En kusin

 1. Min mamma (född på 20-talet) brukar kalla det en ”bekant”
  Läste du DN igår? Bra insändare om föräldrars ansvar..

 2. Jag hade en gång en kompis från ett annat afrikanskt land än Somalia. Den tjejen skapade stor uppståndelse när hon RYMDE med sin ”kusin”, en gift man med tre småbarn. Faktum är att vi tyvärr då helt förlorade kontakten…
  Det var intressant och kul att höra att det är fler som har ”kusiner”…

 3. Kommer förbi med en liten kram. Har inte varit vid datorn på hela helgen. Bloggtrött? Kanske…jag är mest allmänt trött:(

  Ha det så bra med ”kusinen”!
  Kram Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.