Halloween-förberedelser

Mabou ska ha Halloweenfest ikväll för några kompisar. Jag håller som bäst på att förbereda allt. Jag ska inte avslöja för mycket i bloggen, då jag vet att minst en av de som han bjudit har en mamma som ibland kikar in här.

Men så mycket kan jag avslöja att det är en hel del förberedelser… såsom spindelvävar, gröpa ur pumpor, rosta pumpakärnor o.s.v.

Uppdateringar kommer efter festen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Halloween-förberedelser

  1. Hehe… jag som trodde att jag skulle kunna få lite förhandsinfo…
    Här är klädplaneringen och sminkning i full gång.

    Hoppas att de små monstren inte skrämmer livet ur dig ikväll.

  2. Pingback: Halloweenfest och KRIS : theWitch - blogged on a true story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] häxa. Av det lilla jag lyckades se (det var ganska mörklagt…), så verkar det som att favvokillkompisens mamma har lagt ned många timmar och mycket arbete på att förbereda tillställningen, och jag tvekar […]