Helgen i Bilder Del:2 Krogshow

När jag hade skilts från barnen och vinkat av dem i fredags, så hoppade jag direkt på tåget till Uppsala. Jag var medbjuden på en krogshow. Vi var nära trettio personer i vårt sällskap och även om jag inte varit på så många krogshower, så älskar jag dem verkligen! Vi hade jättebra platser och uppträdandet var av Wallmans och deras show var oerhört underhållande. Vi var på Hyllan och fick en härlig trerättersmiddag serverade medan i vi blev underhållna på hög nivå! Kan en fredagskväll bli bättre? Ibland är livet verkligen en fest!

En krogshow är svår att återge i bilder, men HÄR kan du kolla lite mer!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Helgen i Bilder Del:2 Krogshow

  1. Jag har varit på Wallmans uppträde tre gånger på tre olika ställen och det har varit FANTASTISKT alla gångerna! Så mycket prudlande glädje och energi! Tänk om man hade sådana gåvor och talanger så man kunde fått hålla på med sånt tänker jag då!

  2. Pingback: Helgen i bilder Del: 3 Bubbelbad och Kärlek

  3. Gun: Ja, det var jättekul! Fast jag har aldrig varit på Wallmans innan, det var första gången för mig!

    Frogprincess: Ja, de var toppen!

    Tizzel: Ja, så tänkte jag med, dessutom tänkte jag: vilket roligt jobb, att få människor att skratta och underhålla dem! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Helgen i Bilder Del:2 Krogshow […]