Galen väninna

Jag hade ett kortare besök i morse av en galen väninna som inte bor i Uppsala. Hon var på genomresa med jobbet och har nu åkt igen. Hon kom precis efter att jag kommit hem från jobbet och skickat iväg Mabou till skolan.

Vi käkade frukost ihop och snackade lite skit. Även om hon är en galen gammal vän, så är hon väldigt rolig och har fått mig att skratta mig halvt fördärvad på morgonen. Det är sällan jag träffar människor som är så fixerade vid att snacka sex som hon…

Vi är lite oense där. Inte så att jag är för pryd för att snacka sex, men jag menar att sex hellre ska upplevas än diskuteras. Jag är inte säker på att hon håller med, för jag gissar att det är mer snack där än handling…

Nåja, nu har hon åkt och mitt liv kan återgå till det normala igen! *Pustar ut*

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.