Chatta med Tonårsmorsa

Jag håller tummarna för att någon vill chatta med mig…

Ibland blir jag less på min blogg. Det tror jag alla blir ibland, när de ägnar sig mycket åt något, även om man i grunden gillar det man gör.

Ibland tycker jag det blir lite enformigt, trots att jag tycker att jag skriver om så väldigt olika ämnen och i olika former på bloggen, men ibland räcker inte ens det till…

Då försöker jag komma på lite nya grejer. Ett av dessa var mina intervjuserier som jag hade förra vintern/våren.   Det kändes så skönt att få fokusera på annat än bara mig själv och min värld. På samma sätt har jag känt i den här antirasism-kampanjen jag haft på min blogg.

En blogg är ju en slags personlig text. En del bloggare skriver väldigt sakligt och sällan om sig själv, en del skriver bara om sig själv och själv försöker jag att blanda så mycket det går, men det har en förmåga att bli mycket ”jag, jag, jag”. Jag utgår ofta från mig själv och mitt eget liv när jag bloggar. Jag bloggar också om det som intresserar mig själv. Det är svårt och inte särskilt inspirerande att blogga om sånt som inte intresserar mig.

Det gör att jag, trots påtryckningar från barnen inte har haft någon ”frågestund” i min blogg, det känns inte riktigt naturligt för mig, även om jag förstått att det är populärt på många bloggar. Samma sak med ”dagens outfit” och liknande saker som man kan finna på många bloggar.Jag vill helt enkelt köra lite av min egen grej.

Men. Nu har jag kommit på en grej jag skulle vilja testa. Om det finns någon som vill chatta med mig, så är det fritt fram för er som är intresserade. Kanske vill du bara slå ihjäl en stund? Kanske vill du fråga mig om något eller diskutera något jag skrivit om på bloggen, eller annat? Vi testar så får vi se. Jag kommer att meddela på bloggen när jag öppnar för chatt. Ikväll klockan 21.00 öppnar jag den en timme framåt och i morgon (Torsdag) förmiddag klockan 11.00-12.00

Min msn för detta ändamål är: tonarsmorsa@live.se

Lägg gärna till mig och Välkommen att skriva något!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Chatta med Tonårsmorsa

  1. Eva: Haha, tror du? Jag som är orolig att jag inte ska få en enda att chatta med. Har inte varit inne på min privata msn på evigheters evigheter…! Kan inte du lova att chatta lite med mig? Haha…

  2. Pingback: Ny chatt-stund och svar på den förra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Chatta med Tonårsmorsa […]