Dalkulla? Njae…

Jai (18) har pratat i telefonen väldigt länge nu. Väldigt länge. Hon har under hela samtalets gång, konstant försökt sig på att tala dal-mål.

Jag kan säga så mycket att mig lurar hon INTE i alla fall…! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dalkulla? Njae…

  1. Hehehe, föreslå att hon ska tala engelska på dalmål nästa gång.
    Jag och min lillebror körde finska med skånsk brytning samt engelska, mycket underhållande. I brist på annan underhållning då, eller bara för att piffa till samtalet 😀

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.