Sammanfattning av dagens chatt

Chatten jag hade på förmiddagen var väldigt givande och det var väldigt många fler som dök upp i dag än i går kväll. Det här kommer jag absolut att göra om lite då och då. Idag var det inte så många frågor, utan de flesta som hörde av sig var bloggare som jag hamnade i intressanta och roliga diskussioner med.

Det började lite lugnt, jag chattade med två personer samtidigt, sedan fyllde det på eftersom och ett tag var jag osäker på om jag svarade rätt personer på rätt konversationer… haha…

Nåja, det mattades av lite på slutet och det kändes som jag haft en givande stund i slutänden.

Sammanfattningen är att vi diskuterade:

 • Likheter som personer och erfarenheter
 • Jag fick så mycket beröm och positiv respons för bloggen att jag blev lite blyg, så det var tur att det var en chatt så ingen såg hur jag rodnade…
 • Diskuterade framtida eventuella samarbeten inom yrkeslivet
 • Tonåringar
 • Föräldraskap
 • Hundar
 • Ursprung
 • Uppdrag Granskning från igår (rekommenderas att se)
 • Socialt engagemang
 • Hur man kan behålla privatlivet, samtidigt som man bloggar relativt ”öppet”
 • Vad en ”bra blogg” bör innehålla

m.m.

Några av de frågor jag fick var bland annat följande:

 • Hur jag hinner med allt? (Personen rabblade sedan upp exempel på arbete, radion, städning, barn, hem, Mr. Hemlig, träffa vänner, tvätta etc)

Ja, jag vet inte säkert, men jag har nog prioriterat bort en del saker. Tidigare skrev jag en hel del dagbok, det gör jag ju inte längre, jag såg också mycket på TV, det gör jag nästan inte alls nu. Jag ser på TV högst ett par gånger i månaden, skulle jag gissa. Dygnet har ju bara 24 timmar, men jag försöker utnyttja dem på det som jag måste och på det jag vill och inte så mycket på det jag ”borde”.

 • Kommer Mabou någonsin att få en hund?

Nej, till hans stora sorg kommer han inte det. Inte av mig i alla fall. Men om hundintresset håller i sig, så lär han skaffa en när han blir vuxen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Sammanfattning av dagens chatt

 1. Vilken kul idé att chatta med sina bloggläsare! Det kanske jag provar någon gång. Jag blev glad att läsa att du inte ser på TV. Det gör inte jag heller, men jag aktar mig för att prata om det. ALLA ANDRA verkar se på TV flera timmar om dagen, och har jag märkt att jag blir betraktad som lite snobbig och överlägsen om jag talar om att jag har valt bort TV. Jag vill som du inte lägga min tid på TV:n.Jag tror inte att alla program är dåliga, men det finns alltid roligare saker att göra. Kram Katinka

 2. Katinka på http://www.farmorsbloggen.se: Ja, det var mycket roligare än jag trodde, så det här kommer jag att göra fler gånger, helt klart! Jag såg mycket på TV innan jag började gå in på Internet, men nu har jag prioriterat bort det, för att tiden inte räcker till. Det finns bra program på TV (och dåliga också, förstås) men det är som sagt sällan jag sitter och tittar. Däremot har jag ibland på den som sällskap när jag är ensam hemma och barnen tittar en del, så jag snappar upp en del ändå, även om jag själv sällan sitter ner och kollar! Kram! ♥

 3. Pingback: Ny chatt-stund och svar på den förra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Sammanfattning av dagens chatt […]