New Africa

Jag har bjudit på just den här videon förut, men kan inte låta bli att köra en repris. Låten är fantastisk! Lyssna på hög volym och njut av Youssou N ´dours genomträngande röst:

Youssou ´s Hemsida

I Bring What I Love

Jag kan nästan inte förlåta mig själv för att jag missade hans film: I Bring What I Love när den spelades i Sverige, men hoppas på att få tag på dvd ´n:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”New Africa

  1. Jag har sett Youssou N ´dour live flera gånger, bl.a. på stadion i Gambia på deras nationaldag (dagen efter intog påven arenan). Youssou brukade fylla stadion två kvällar i rad och den rymmer 20 000 personer.

    Men den allra bästa konsert jag hört/sett honom göra var inför cirka 350 personer (=fullsatt) på Pub Rackis här i Uppsala. Det var en magisk kväll som jag aldrig kommer att glömma.

  2. Svarten: Den där konserten på Rackis, var den sommaren 1992? För i så fall var jag också där! Haha… Jag såg honom rigga inför en konsert i Dakar, min väninna som då var sprinter tog med mig till stadium i Dakar, då hon kände honom och vi var där och morsade på dem, innan mitt plan gick. Någon dag senare spelade han på Rackis och kände igen mig och blev förvånad över att jag hann hit så snabbt…! Det var en riktigt häftig konsert minns jag, där folk stod på stolar och bord för att se… Mmmm… nostalgi… Inget ställe är som Rackis var! 🙂

  3. Jepp. Sommaren 1992, mitt under OS, olympiska spelen. Youssou och kompani satt i inre rummet på Rackis och kollade på TV. Jag hade blivit lovad en intervju med Youssou av hans manager som bodde i Sveg(!), men det blev lite strul när hans unga fru tydligen log lite för mycket mot mig och intervjun blev aldrig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.