Antirasism med humor

Dagens antirasism, fast med humor tar dig två minuter att göra. Jag fick den av Gun!

Är du emot rasism?  Kopiera denna bild och lägg ut den på
din blogg.  Be också  dina läsare lägga ut bilden på sina bloggar.

Låt oss sprida budskapet som en eld i bloggvärlden!

Alla har ju inte samma humor och Gun som jag fick denna av, har mött en del kritik. HÄR svarar hon på den och jag kan bara instämma. Gillar särskilt Peterlarson ´s kommentar i det inlägget!

Det hela är förstås bara humor om man inte tar det hela bokstavligt och det tror jag alla förstår, förutom de som inte vill förstå, förstås…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Antirasism med humor

 1. Jag har oxå lagt in den bilden på min blogg.
  Inte alla förstår humorn eller ironin rättre sagt, i det. Huvudsaken är att debatten hålls levande.

  Ha en härlig dag, trots att det är Måndag! 🙂

 2. Surmorsan: Ja, ironin är ju för att man spinner vidare å en paroll man ofta får höra av just rasister…!

  Jag kommer ha en toppen dag eftersom jag är ledig efter att ha jobbat hela helgen! 🙂 Önskar dig detsamma! ♥

 3. Vad roligt att du har lagt ut den och att du tar med att det är med humor är jättebra! Det hade jag också gjort om jag hade förutsett reaktionerna på detta. Men jag hade, precis som du, inte låtit bli att lägga ut den ändå.

 4. Pingback: Twitter Trackbacks for Antirasism med humor [tonarsmorsa.se] on Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Antirasism med humor tonarsmorsa.se/2009/11/09/antirasism-med-humor – view page – cached * Maja om Häng ut dom jävlarna, så ska dom få se på förnedring… * Ã…sa om Alter Ego ville inte bli en reklampelare för blekta tänder * Cel’Dara om Binta ´s Nya Blogg * Gullan om Jag och… Read more* Maja om Häng ut dom jävlarna, så ska dom få se på förnedring… * Ã…sa om Alter Ego ville inte bli en reklampelare för blekta tänder * Cel’Dara om Binta ´s Nya Blogg * Gullan om Jag och Mabou mot världen… * Pascale om Jag och Mabou mot världen… Read less […]