Långt borta

Övernattning på herrgård med jobbet. Nice sällskap, intressanta diskussioner och gott käk. Nu väntar middagen.

By the way, vi är i Söder-nånting…

Det är inte på Söder i Stockholm och inte i Södertälje elller i Söderköping, men Söder-nånting är det i alla fall…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Långt borta

  1. Okej, kom precis hem och såg att jag inte tillåter kommentarer i det här inlägget… hehe, det gör jag i alla inlägg, men min dator kajkade ur lite på resan, så jag misstänker att den levt sitt eget lilla liv… 😉 Nu var det kanske inte så mycket att kommentera i det här inlägget heller, men det är naturligtvis tillåtet! 😀

  2. Jo, jag tänkte kommentera igår att du kanske var i Söderfors? Där var jag med mitt dåvarande jobb för några år sedan, och jag kom också bara ihåg att det var något med Söder. Visst var väl det en otroligt viktig kommentar? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.