Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Fredag…

 1. Det är många som har otur en dag som denna! Om inte annat märker man det ju tydligare eftersom man ”letar efter otur”.

  Jag har lagt upp en omröstning på min sajt erefredag.se och några har ju i alla fall haft otur idag. =)

 2. Jag är också väldigt skrockfull och visste inte om att det var fredag den 13:e idag förrän jag läste din blogg :).
  Hoppas det går bra för oss båda idag i alla fall :).

  Vill också passa på att tacka för de stöttande kommentarerna när jag blev utsatt för diskriminering på jobbet pg a jag var hemma med sjuka barn. Tusen tack!(bättre sent än aldrig)
  Mvh Anna, 5barnunder6år (snart 6barnunder7år:))

 3. Vissa personer önskar jag inte hade vaknat upp idag eller någonsin. Fast det kanske är lite hårt skrivet. Jag skrev igår om de ensamkommande flyktingbarnen som skulle till Vellinge kommun och förfärades över den rasism som gömmer sig överallt i det här landet. Idag tog jag upp gripandet av Babyfacemannen i min blogg och läste i andra bloggar om samma sak där kommentarerna var enbart rasistiska. Det man fokuserade på var att gärningsmannen var av utländskt påbrå och reflekterade inte avsevärt kring de våldtagna kvinnorna. När jag då kommenterar att diskussionen borde röra sig kring det tragiska i att en 15-åring begår så pass grova brott i en så pass ung ålder istället för huruvida han var svart, vit, gul, röd eller orange. Ja då försvarar jag hans gärningar, jag rättfärdigar hans handlande eftersom att han är invandrare. Baaah! Irriterad. Önskar att de kunde krypa ner under den stenen de har legat under de senaste åren igen!

  Hahah. Kanske märks att jag behövde avreagera mig! Tyvärr kan jag inte skylla dessa personers idioti på fredag den 13:e, den håller antagligen i sig. Day and night all year around!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.