Boktips: Jack

Min besvikelse är total! Jag har precis lyssnat klart på Ulf Lundell ´s ljudbok: Jack. Jag hade uppfattat boken som en verklig klassiker. En sådan som man bara måste läsa någon gång i sitt liv. Jag var salig av lycka när jag började lyssna. Tyvärr sprack mina drömmar om en fantastisk bok väldigt snart.

Recensionerna har varit stående mycket bra genom åren om denna bok, men jag är föga imponerad. Jag tycker boken var ett evighetslångt stycke drogpropaganda blandat med en orgie av sex.

Nu har jag väl inget emot sex, men jag upplever den hellre än att lyssna på den. Och jag upplevde inte minsta finess.

Råbarkad sex- och knarkbok, skulle jag vilja beskriva den. Mycket syniskt. Vilket gör mig ganska besviken eftersom jag gillar mycket av Lundell. Men det här blev alltså en djup besvikelse och jag är lite imponerad av mig själv som faktiskt orkade lyssna klart på den. (Även om det kändes som jag lyssnade på den i typ hundra år). Ja, ja. Det finns tydligen vissa saker jag inte kan hålla med mängden av folk om och boken Jack, som varit en rungande succe är tydligen en sådan sak.

Sorry! Jag vill inte tipsa någon om att läsa den…!

En Tonårsmorsa av fem, är allt jag kan ge den…

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Andra boktips och inspiration om böcker kan du få på Boktipset!

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Boktips: Jack

 1. Jag håller med dig. Nu är det en evighet sedan jag läste boken, men jag minns att jag tvingade mig igenom den. Fattar inte storheten i den.

 2. Vi är tre!! 😉 Jag kommer ihåg att jag läste boken för flera år sen och jag tvingade mig verkligen igenom den. Det var några som sagt att ”du måste läsa Jack ´, den är fantastisk”. Jag höll på att dö av uttråkning när jag läste den! Jag vet att jag provade med någon mer Lundellbok, men jag gav upp. Inget för mig.

 3. Ja, visst ar det roande? Det roligaste ar att jag skickade ett mejl till varje person som jag citerade med en lank till inlagget. Om dom tog sa illa upp, varfor kontaktade dom mig inte bara och bad mig bryta lanken? Jag haller med, om jag bara hade citerat utan att lanka sa skulle det inte kannas seriost, jag anger ju bara mina kallor..

  Jag laste kommentarerna fran ”Sandra”. Sa trottsamt att se att hon inte alls bidrog till en faktiskt konversation overhuvudtaget. Det varsta med alla dessa kommentatorer och personer som vagrar att lyssna pa vad ”vi” har att saga, ar det enkla faktum: Vi forsoker inte skydda pedofilerna. Vi forsoker hitta en losning pa ett mycket svart problem. Vad vi egentligen gor ar att faktiskt forsoka skydda barnen! 🙁 Det enda dom hor ar ”hang inte ut pedofilerna”, inte varfor vi inte vill gora det. Det ar som du sager, sa lange folk bara har mycket upprorda kanslor och inga sakliga argument sa gar det inte att driva diskutionen nagonstans.. 🙁

 4. Haha. Nu stämmer inte rubriken med texten igen. Det står ju klart och tydligt ”Boktips: Jack” (en rubrik som gjorde mig lite förvånad för jag tänkte att det är väl inte en bok i din smak?) och sen är det ett otips. Jaja, det var en rolig beskrivning av boken. 🙂

 5. Yvonne: Skönt att vi är fler! Det är tveksamt om jag vågar mig på någon fler Lundell nu…?

  Therese: Ja, det är trist när folk inte kan föra en vettig debatt. Det blir dessutom än mer intressant, när du berättar att du mailat dem…!

  Veronika: Haha, du har så rätt. Jag tänkte på det själv nu, men tycker inte jag kan byta ut min huvudrubrik för mina åsikter om böcker, även om det är ett ”anti-tips” egentligen!

 6. Jag och min sjukgymnast diskuterade faktiskt den boken och hur svårt vi hade att komma igenom den boken och vi kom överens om att detta är en bok som gör tonåriga killar saliga och äldre män nostalgiska. Vi tjejer har inte så mycket vi känner igen oss i, i Jacks bravader kring Stockholm med sina polare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.