Det går upp och det går ner…

Idag har jag varit på radion. Det gick bra, även om jag inte känner att jag gjorde lika bra ifrån mig, som jag har känt sista tiden… På radion var de ändå nöjda, så det kanske är jag som har höga krav ibland? Nåja, man kan inte alltid vara på topp! 😉

På topp är något jag inte känt mig på ett tag. Jag är trött. Trött och less och har allmänt tappat energi. Jag vet ju att den kommer tillbaka igen och jag vet att livet är så här. Dalar och toppar. Man kan inte alltid må som en prinsessa. Ungefär som nu. Nu mår jag typ som en icke-prinsessa.

Har precis skrivit en ledighetsansökan för Isatou ´s del då storesystrarna försöker lägga ihop pengar för att hon ska kunna följa med på vår resa. Jag håller tummarna, men jag vågar fortfarande inte tro något förrän jag väl sitter på planet och ser vilka av mina barn jag har omkring mig…!

Jag är verkligen så otroligt tacksam för att jag har den här resan och sedan en lååång ledighet att se fram emot. Jag behöver det mer än någonsin!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Det går upp och det går ner…

 1. Håller tummar och allt annat jag kan hålla för att det ska gå vägen med resan så att hon också kan följa med. Tror att du kommer att få mer energi när du kommer till ljuset 🙂

 2. Härligt med en långsemester långt bort ! – Speciellt i det här grå mörkret.

  Jag känner mig också som en icke-prinsessa…
  Idag har det varit lite motigt, men jag tog en långpromenad i skogen och re-bootade.

  Trött som en nyvaken igelkott är jag i alla fall, men vad ska man bli av allt gråväder?
  Det var i alla fall milt och skönt väder att promenera i även om man knappt såg var man gick, fast det var på dagen.

 3. Ja, energin kommer nog tillbaka så fort du sitter på planet! Hoppas ni kan åka allihopa.

  Vi ska också på en riktigt lång semester. Ã…ker nästa vecka till Mexico. Ska bli så otroligt skönt!

 4. Vilken underbar blogg! Den här måste jag följa så jag vet vad som komma skall. Mina barn (3 st) är 8år 20 mån och 3 mån. 🙂
  Jag bävar lite för tonårstiden. Oron framför allt.

 5. åh jag ska hålla alla tummar jag har för att ni ska kunna åka allihop!
  Som många redan sagt så får du nog tillbaka energin när du får komma bort.
  Det är så svårt att hålla energin uppe när det e mörkt, men du ska veta att du ger väldigt mycket energi till andra, så låt oss hoppas att du får en del tillbaka snart sköt om dig *kram*

 6. Vilken tur att vi inte träffades igår då *ler* två icke prinsessor ihop kunde har blivit väl deppigt 😉
  Nytt försök framöver… kan dock inte garantera deppfrihet från min sida.

  Håller tummarna att ni får ihop det till Isa!

  Kram

 7. Bitte: Tack! Ja, jag hoppas och tror det själv också!

  Karin: Det är skönt med långpromenad när man känner sig lite nere. Det kan lyfta en rejält! Hoppas det gjorde verkan! ♥

  Ewa: Ã…h, vad härligt! Jag hoppas verkligen att ni får det riktigt, riktigt toppen!!

  Fettomorsan: Vad roligt att du tycker det. Jag var naturligtvis tvungen att smyga mig in på din också och jag blev verkligen underhållen och påmind om småbarnsåren! 🙂 Välkommen åter så ofta du vill!

  Mysan: Tack, det var fina ord! Ja, jag hoppas och tror att jag får energi tillbaka, för den känns rätt urlakad just nu!!

  Toni: Javisst är det så det ska vara, vad trist om det vore på topp jämt! Kram!

  Görel: Ja, det passade nog rätt bra! Men jag hoppas vi kan ses snart ändå, för jag saknar dig! ♥

 8. Har just lyssnat på ditt radiokåseri om din dotters frestande dans, och jag tycker i alla fall att det var jättefint! Du är bara lite utmattad, inte ovanligt så här års. Har inte hunnit hänga med i din blogg regelbundet på sistone men gissar att du är på väg till Gambia med barnen – ha det så underbart! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.