Dagens Radiokåseri; Frestande dans

Dagens radiokåseri handlar om Binta ´s (min äldsta dotter) danskunskaper och bristen på mina egna… Du kan lyssna på det HÄR! (Direktlänk)

Några av mina tidigare radiokåserier kan du lyssna på HÄR!

Blackout ´s blogg

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Dagens Radiokåseri; Frestande dans

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.